A diáklány büntetése szex történet


A diáklány büntetése

A diáklány büntetése
Kopogtak az ajtón.
- Igen!
- Jó napot tanár úr.
Adél az, már megint. Múlt heten volt itt, ugyancsak puskázás miatt. Nem hiszem el, hogy ez a lány nem tud jól tanulni.
Becsukja maga mögött az ajtót es megáll a székemmel szemben. Megint túl szexin van öltözve az egyetemi órákhoz. A rövid fekete szoknya, fehér, mélyen kigombolt ing, fehér harisnya es magas sarkú szandált visel, nem épp idevaló öltözet, de meg kell hagyni, nagyon beindítja az ember fantáziáját.
- Tudja, hogy puskázni tilos es rossz dolog? Ezért van ma itt. mordulok rá.
- Igen tanár úr, tudom. Kérem, nézze el nekem ezt a kis bakit. Enyhüljön meg a szíve.
- Megenyhülhet a szívem, de kérem, ne felejtse el, hogy Ön most büntetésben van es en mint a büntetéséért felelős tanár, kiszabhatok bármilyen büntetés.
- Igenis tanár úr. Mi lesz a büntetésem?
- Azt még nem tudom. Már egyszer volt itt kisasszony, ugyan így, büntetésben, és ahogy látom nem tanult belőle. Hogyan tudnám magával megértetni, hogy amit csinált az helytelen?
- Nekem lenne ötletem tanár úr. válaszolja lesütött szemmel.
- Nekem is, kemény büntetés kap ma, hogy tanuljon belőle végre.
- Ééés ha kényeztetném a tanár urat, akkor is kemény lenne a büntetésem?
Egy nagyot nyelek, nem értem a kérdését, de valahogy tudom, mire akar kilyukadni. Megnézem magamnak, ahogy keresztbe tett lábakkal és összekulcsolt kezekkel áll előttem. Egyszerre pimasz, szexi, es ártatlan.
- Mit ért kényeztetés alatt kedves Adél?
A mellkasomra teszi a kezét és lassan lecsúszik az övemig, majd megmarkolja a meredező farkamat. A torkomban dobog a szívem, izgat a látvány, az érzés, de mégis tudom, hogy nem lenne szabad engednem neki.
- Én szeretek kényeztetni, ha tanár úr ennyire szigorú, mit szólna, ha most letérdelek es a kezembe veszem a kemény farkát, majd az ajkaim közzé csúsztatom? ? mondja, majd 2 lepést tesz felem, megérzem a parfümje édes illatát.
- Átlép egy bizonyos határt Adél, ezt nem le... be sem tudom fejezni a mondatom, a nyakkendőmnél fogva húz magához es megcsókol.
- Nem tehetek róla tanár úr, maga olyan helyes pasi. Mondja, mélyen a szemembe nézve.
- Maga is nagyon izgató, az egyik legszebb diákom.
Add egy újabb csókot es letérdel előttem, bontja ki az övemet. Olyan gyorsan történik, olyan izgató a látványa, ahogy a farkamat a kezébe veszi. Megérzem a szájat, ahogy a körbeveszi a farkamat, mennyei érzés, ahogy szopja. Rám néz, miközben veri a farkam.
- Ez így elég kényeztetés a tanár úrnak?
Megfogom a kezét es felsegítem.
- Most mar tudjuk, hogy kényeztetni tud, legyen jó kislány es masztizzon nekem. Akarom látni, ahogy magát is kényezteti.
Nagy, kerek szemekkel néz ram. - Itt?
- Igen itt, ott kanapé, ez a büntetés első része. Mutatom a falnál lévő kétszemélyes kanapét.
- Csak a bugyit vegye le. Így is tesz, lehúzza a piros tangáját a szoknya alól es lefekszik a kanapéra.
Végigcsúszik a keze a mellén egészen az ágyékához. Felhúzza a szoknyáját és megsimítja a punciját. Leülök a székembe és nézem. Lassan kezdi izgatni magát, néha be-be csúszik az ujja az puncijába. Finom nyögéseket hallok, amitől még jobban beindulok, muszáj en is játszak a farkammal miközben nézem őt.
Felállok és odamegyek hozzá, en is megsimogatom a kopasz punciját. Letérdelek elé, csókokkal meghintem a dombokat és elkezdem nyalni. Nagyon nedves a puncija, könnyen becsúszik az ujjam, finomam, lassan ki-be húzom az ujjam. Nagyon izgatja, egyre jobban zihál es egyszer csak megremeg az egész teste, érzem, ahogy összeszorul a hüvelye es meg nedvesebb lesz a puncija.
Felállok es nézem a pihegő testet.
- Itt van a büntetése második része: térdeljen fel a kanapéra Adél, a rosszkislányoknak fenekelés jár. Engedelmeskedik, megfordul es feltérdel a kanapé szélére.
Felhajtom a szoknyáját, végig nézek rajta, erotikus látványt nyújt, ahogy a kanepén varja mi fog történni vele, fehér combfixe es a magas sarkú szanda beindítja a fantáziámat. Végigsimítom a fenekét es megpaskolom. Halkan felnyög, tetszik neki. Újra megsimítom, majd megint rácsapok a kerek fenekére. Bal kezével hátranyúl a puncijához es újra masztizni kezd, miközben én paskolom a feneket. Nagyot élvez és en sem bírom már. Érzem, hogy a kemény farkamat a nedves puncijában akarom érezni. Megfogom a farkam es lassan, a puncijába dugom, miközben o a kanepén négykézláb van. Nagyon nyög, átjárja a kéj, ahogy megérzi a vastag farkamat. Újra nagyot élvez, meglepő, hogy ilyen gyorsan és ilyen sokszor tud elmenni.
- Lovagoljon meg. Helyet cserélünk es beleül a farkamba, heves lovaglásba kezd, nedves a puncija es jól csúszik. Markolom a feneket es a derekat. Gyönyörű az arca, tüzelő nézni, ahogy elvezi a lovaglást, fel-le mozog a melle, egyre jobban kívánom.
Kigombolom az ingjét, csipke piros melltartó van rajta. Hmm, ezt rajta hagyom, szexin áll rajta. Megpaskolom a fenekét és megint érzem az orgazmusát, ahogy beleremeg az egész törékeny teste. Hátra dől, a térdemre támaszkodik, és előre hátra mozog a csípője rajtam.
- Jöjjön az asztalomhoz. Leszáll rólam és elindulok az asztalhoz, de o ott ül a kanapén, meg sem moccan.
- És most mi legyen? kérdezi.
- Álljon fel es vegye le a szoknyáját es az ingjét!
- Igenis tanár úr. Feláll es leveszi az ingjét majd megfordul, nekem háttal. Varok kicsit, de a szoknya csak rajta marad
- Adél, azt mondtam, hogy az inget es a szoknyát.
- Hogyne tanár úr! feleli pimaszul es előredőlve lassan csúsztatja le a szoknyáját. Elsőre csak a feneke látszik, majd az combja és végül a bokájára esik a ruhadarab, annyira izgató az a kerek popsi.
Felém fordul, és kecses mozdulattokkal lépked felem. Ennyire nem izgatott még fel nő, nem bírok megmozdulni, csak nézem, ahogy jön felém, piros, csipkés melltartóban, fehér combfixben es szandában. Tudom jól, hogy milyen nedves a puncija es hogy mennyire akarom.
- Ezért újabb büntetést kapsz!
- Mar alig várom, mondja nagy mosollyal.
- Ülj fel az asztalra. Így is tesz. A testek egyesülnek, és ritmikusan ki-be mozog a farkam benne. Hatalmasakat nyög, remélem nem hallja meg senki sem.
Érzem, hogy nem bírom tovább muszáj, elmenjek, de bele nem elvezhetek, meg óvszer sincs rajtam.
- Eddig nagyon jól teljesített, de most mar itt az utolsó része is a büntetésének.
- Belem fog elvezni? kérdezi két mély sóhajtás között.
- Nem, kényeztetni fog, ha mar az elején felajánlotta magától.
Kihúzom a farkam a nedves, gyönyörű puncijából es ellépek az asztaltól.
- Gyere.
Elem lép, nem mond semmit csak letérdel, kezébe veszi a farkam es rám néz:
- Mi ebben a büntetés? Imádom a tanár úr farkát szopni.
- Játsszon a farkammal, de a végen a szájába es a mellére akarok elvezni, ez a büntetés.
- Igenis tanár úr. - és el is tűnik a farkam a szájában, hevesen szopja, majd verni kezdi. Húz rajta párat majd ismét a szájába veszi.
- Mindjárt elmegyek, nyögöm, miközben nézem, ahogy a farkamat végig nyalja és csak a végét szopogatja. Nagyot élvezek, még mélyebbre csúszik a szájában. Pont úgy csinálja, ahogy utasítottam, néz ram, miközben elmegyek, amitől meg jobban jön, majd hirtelen kiveszi a szájából es maradék a mellére es melltartójára spriccelem.
Alig birok lábon állni. Leülök a székemre es nézem, ahogy ott térdel előttem, mosolygós arccal.
- Ennyi volt a büntetésem? kérdi pimaszul miközben megtörli a mellét, arcát és öltözködni kezd.
- Igen, ennyi volt a bünti, de ha lehet, többet ne kerüljön a délutáni büntetésre.
- Ezek után, ne vegyen mérget, hogy nem kerülök újra önhöz. Egy csókot nyom a számra, kacérul mosolyog, majd kisétál az ajtón. Csak ekkor veszem észre, hogy a piros melltartóját az asztalomon hagyta.

Beküldte:batgor


_______________________
Erotikus történetek
Ingyenes Szexoldalak


Reklám


Szex történetek felnőtteknek!

Az odalon szereplõ szextörténetek részben kitalációk, de van köztük sok megtörtént eset is! Ezek a szex sztorik csak és kizárólag felnõtteknek szólnak!

MILF 40+ | Pornómesék