Csikitöki felesége és a négerek szex történet


Csikitöki felesége és a négerek

Csikitöki felesége és a négerek
Sajnos hamar rá kellett jönnöm,hogy a velem való kapcsolatát csak valamilyen szeszély folyamán kezdte el.Mikor rájöttem,hogy egyre másra kefél idegen srácokkal akkor mondta meg én azért mentem hozzád,hogy legyen valaki aki megvéd ha zaklatásnak leszek kitéve a hatóságok által. Igaz mindig is szerette a férfi farkakat,hiszen 12 éves korában megerőszakolták és mikor megint előfordult már élvezte az erőszakos behatolásokat. Azóta is rendszeresen keresi az ilyen lehetőségeket. Mostanában rákapott a néger farkakra és nemcsak a kicsiket kezdte imádni,hanem a hosszú és vastagokat is.

Pár hónappal a házasságkötésünk után az egyik alkalommal észrevettem,hogy a bugyija fordítva van rajta és ettől kezdve figyeltem.Rájöttem,hogy van egy néger koma akivel minden másnap vagy három órát kefél valahol,mert utána mindig mosakszik ha hazajön és az este folyamán megengedi,hogy megbasszam. Aztán az egyik alkalommal véletlenül megláttam,hogy az egyik ismerősöm lakására megy be a sráccal. Nemsokára én is ott voltam és amikor az ismerősöm meglátott megkérdezte te is jöttél besegíteni a négernek. Mondtam neki én meg akarom figyelni mit csinál a csaj mert ő a feleségem. Hát csoda egy csaj az és kegyetlenül jókat tud kefélni.Talán te is megbasztad már,mire közölte nem engedi a néger srác bárki hozzányúljon,mert csak vele kefél, de sokszor órákon át, vagy itt is alszik néha nála.

Mikor megtudta,hogy a feleségem és meg akarom lesni akkor szólt,hogy menjek utána és megmutatta hol lehet gyönyörűen látni,hogyan szeretkeznek. Amikor elkezdtem figyelni egyszer csak látom,hogy a nejem szájon csókolja a néger srácot és közben a keze a srác sliccébe matat.A srác közben elkezdte a mellének a simogatását,majd levetkőztette és végigcsókolta az egész testét és még a segge lyukát is kinyalta. bedugta oda az ujját, de amikor kihúzta az nem volt szaros. a nejem ekkor megfordult és lesmárolta a száját,majd a mellbimbóját kezdte szopni és harapdálni. Lassan lejutott a srác farkára és bekapta a srác csupasz farkának a makkját és rendesen megszívta,majd a torkára engedte a faszt. Meg sem álmodtam,hogy az egyre vastagodó faszt ilyen könnyedén bekapja és már el is tüntette a szájában. A nyakán lehetett látni milyen mélyen van a torkába a srác fasza és ki be játszott szopogatva rajta. A srác fasza a tövénél lehetett vagy nyolc centi,míg a fejénél vagy öt centi vastag. A hossza legalább harminc vagy harminckét centi lehetett,hiszen az enyém huszonnyolc centi hosszú ez meg még jóval hosszabb volt.

Olyan természetesnek tűnt ahogy magába engedte,hogy nagyon is meglepődtem ezen. Addig játszott vele míg egyszer csak elsült a srác farka mert kijjebb húzta a farkát és jóízűen szopogatta a srác farka hegyét és látszott a szájában a néger srác rengeteg gecije ahogy csúszik le a torkán. Mikor teljesen letisztította a farka fejét és a kis nyílást is kinyalta elégedetten nyelt egyet majd elkezdte megint simogatni nyelvével nyalogatni a srác faszfejét. Látszott nem először csinálja és mind a ketten nagyon is élvezték ezt a játékot. Közben a csaj elkezdte a srác seggét simogatni és a nyelvével megpróbált bejutni a segge lyukába,majd az ujjával feszegette a srác seggét. Ez nála olyan természetesnek tűnt,hogy nem zavarta az esetleges szar sem ami a keze ujjain is megjelent.

Majd nemsokkal később a srác a farkát tette be a nejem szétkefélt pinájába és teljesen befogadva lovagolni kezdett rajta először a srác felé fordulva majd háttal neki. Nagyon élvezték mind a ketten hogy a mellei hogyan lengenek és csapódnak a csaj valamelyik testrészéhez. A srác markolászta marta rendesen a melleit ,mire még jobban erősebben is kérte a nejem vagyis a kurvája. Nemsokára a srác kihúzta a farkát a szétkefélt pinájából és lassan finoman betolta a seggébe és ott is teljesen benyomta ütközésig. Fel voltam háborodva,mert nekem sose engedte meg ezt,pedig sokszor akartam én is megbaszni a segge lyukát, de mindig visítva tiltakozott.

Mindig is mondtam neki nem hiszem,hogy ott is szűz vagy még,mert akkor nem lenne egy kis lyuk a segged bejáratánál,hiszen te mondtad,hogy sokszor megbasztak minkét lyukban ha egyszerre többen erőszakoltak meg. Na gondoltam ,ha legközelebb oda jutok,hogy alattam lesz megkefélem kegyetlenül a seggét is az új műfasszal amit most láttam a srác asztalán. Mikor kihúzta a faszát a nejem seggéből már részben tele engedte gecivel a seggét is, de utána rögtön a csaj szájába ürítette a többi gecijét és szájon csókolta majd a nyelvét is bedugta a nejem szájába. Sokáig csókolóztak a srác gecijét is lenyalogatták egymás szájából. A srác nagyon jól bírta a kefélést,mert ez a játék amit csináltak három órán át ment és legalább hatszor élvezett el a srác mire már nem állt fel a fasza hiába nyalogatta és szopta a kurvája.

Mikor a nejem közölve - kérdezte mekkora kurvát csináltál belőlem a koma közölte ha mégy egyszer azt mondod nekem,hogy a kurvád vagyok kiviszlek meztelenül az utcára és ott hagylak,mert te az én imádottam vagy és ha elválnál rögtön feleségül vennélek,mert nagyon szeretlek. A múltkor amikor a suli előtt az egyik srác lekurvázott úgy szájon csaptam,hogy nyolc fogát köpte ki perceken belül. Még a hatóság is nekem adott igazat. A csaj sírva kért bocsánatot és bekapta a srác farkát. Megígérte,hogy sose mondja többé ezt a szót neki. Megbeszélték,hogy a közelgő nyáron ha máshogy nem megy a férjeddel együtt eljössz velem Afrikába és ott eltöltünk pár hetet,mert szeretném ha megismerkednél a családommal is.

majd folytatom ,mert most be kell fejeznem.

Beküldte:csiki töki


_______________________
Erotikus történetek
Ingyenes Szexoldalak


Reklám


Szex történetek felnőtteknek!

Az odalon szereplõ szextörténetek részben kitalációk, de van köztük sok megtörtént eset is! Ezek a szex sztorik csak és kizárólag felnõtteknek szólnak!

MILF 40+ | Pornómesék