Kinzások, erőszakolások Beküldő:Oá geci szex történet


Kinzások, erőszakolások

Beküldő:Oá geci

Kinzások, erőszakolások

Beküldő:Oá geci
Még fiatal leány voltam amikor már a melleim kezdtek dudorodni a blúzom alatt. Sokszor elmentem moziba,mert ott a fiuk vagy férfiak akik mellettem ültek mindig fogdosták a térdemet,majd a combjaimat és a melleimet is,eleinte a blúzon keresztül elszakították ezért mielőtt bementem a moziba mindig lehúztam magamról.Később két srác megerőszakolt , de igazán az első vt nagyon durva,mert a második már nagyon is jól esett. Később is megerőszakolt az aki elvette a szüzességemet és az egyik alkalommal elmondta,hogy ő mindig azt szerette ha erőszakosan cselekszik.
Később,hogy ha lehetett mindig vele basztam,mert nekem is egyre jobban tetszett az erőszakossága.Később annyira tetszett,hogy megengedtem neki,hogy elvigyen haza és az apja is megerőszakolt, de annak a testvére is.Az egyik alkalommal amikor javában keféltek a barátai is megismerkedtem a közeli városban lakó rokonaival akik inkább szadista módon szurkálták egymást.Itt a srácok anyja sokszor átszúrta a mellbimbómat és súlyt is tett rá. Ezt nem szerettem,mert azt mindig élveztem,hogy a bimbóim meredeztek előre. Amikor már elkezdtem a középiskolát már kezdtek a melleim ereszkedni mert rengetegen fogdosták marták,szívták ami nem igazán használt neki. Ekkor meglátogattam megint a szadista családot akik átfúrták a mellbimbóimat és egy lánccal a nyakamba akasztották,hogy ne lógjon. A puncimról leborotválták a szőrt és t9bb helyen injekciós tűvel átszúrták, vagy ziherásztűt tettek bele és összehúzták,hogy ne tudjanak megbaszni.

Volt egy pasim akinek a fasza végén bőr volt és elvittem ehhez a családhoz,mert a srác megmutatta,hogy nagyon szereti,ha tűkkel átszúrja a bőrt a faszán és a hegyét vissza hajtva pisil igaz,hogy ez fájdalmas neki,de nagyon szereti.Később a faszfajét átszúrták és egy olyan csavaros dugót tettek be neki mint amilyet a nők mellbimbójába tesznek.Persze ez kefélés közben is izgatta a női pinát és sokszor kihasította ami igen fájdalmas volt.

Ez a család rávezetett,hogy élvezzem az igazi fájdalmakat különösen akkor amikor az egyik alkalommal rámeresztették a fiuk kedvenc kutyáját egy nagy dán dogot. Ritka nagy és kemény fasza volt, de a gömbje ami a fasz után volt az volt az igazi fájdalom,hiszen a még aránylag szűk pinámba egy tizenhat centis gömböt préselt bele. Ettől kezdve ahányszor csak megjelentem náluk a kutya rögtön meghágott,majd kb gy húsz perc múlva engedett csak a gömbje el.

Mikor már férjhez mentem akkor is keféltek a kutyák rendszeresen,sőt nem egyszer nyolc tíz nagy faszú néger gecit mindig meg kellett innom.Többet keféltem lovakkal is .Volt olyan nő,hogy gondozzam a lovukat. Ott végignéztem nem egyszer ahogy a fiuk meghágtak a kis faszukkal egy lovat és kinyalták a lópinát. Az egyik alkalommal rám eresztettek egy ni csődört az meghágott,majd a faszát a számba tették és le kellett nyelnem a lógecit. attól kezdve a lovakat is leszoptam,mert mikor nem akartam szopni egy hátik csak lógecit kaptam kajának és hozzá egy adag lótejet.


Mikor már megbasztak a négerek is akkor már befogadta a szétbaszott pinám a harminc centis faszt is.

_______________________
Erotikus történetek


Ingyenes Szexoldalak


Reklám


Szex történetek felnőtteknek!

Az odalon szereplõ szextörténetek részben kitalációk, de van köztük sok megtörtént eset is! Ezek a szex sztorik csak és kizárólag felnõtteknek szólnak!

MILF 40+ | Pornómesék